ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Oμάδα με ισορροπία ο Παναθηναϊκός-Δεν θα κρίνει την πρωτιά το ντέρμπι»

Τη δική του άποψη για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ εξέφρασε με συνέντευξη του ο Γιώργος Δώνης.

Δώνης: «Oμάδα με ισορροπία ο Παναθηναϊκός-Δεν θα κρίνει την πρωτιά το ντέρμπι»

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξη του ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην προπονητής του “τριφυλλιού”, τόνισε στη Real News, ότι το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι αυτό που θα κρίνει την πρωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς είναι πολύ νωρίς, ενώ υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ισορροπία και δίκαια κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η άποψή μου για την σεζόν είναι πως στην κανονική της διάρκεια η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά ήταν η ποιοτική ομάδα. Με βάθος στον πάγκο της, πολλές λύσεις και έντονη πίεση στον αντίπαλο μπορούσε συνήθως να παίρνει αυτό που ήθελε είτε περισσότερο, είτε λιγότερο εύκολα.

Όμως στον Παναθηναϊκό διακρίνω καλύτερα την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα κι επίθεση που απαιτεί ο πρωταθλητισμός και ίσως αυτό αποδειχθεί στο φινάλε το “κλειδί” για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και το σημερινό παιχνίδι τους, όπως το πρόσφατο μεταξύ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, προμηνύεται κλειστό και αμφίρροπο, με τις λεπτομέρειες να το κρίνουν.

Δεν πιστεύω πως θα κριθεί σήμερα η πρωτιά, όμως αναμφίβολα ο νικητής ντέρμπι σε πρεμιέρα ειδικά σε Stoiximan Super League Playoffs αποκτά γερό ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα του είναι πολύ χρήσιμο για την συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.