Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Oμάδα με ισορροπία ο Παναθηναϊκός-Δεν θα κρίνει την πρωτιά το ντέρμπι»

Τη δική του άποψη για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ εξέφρασε με συνέντευξη του ο Γιώργος Δώνης.

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξη του ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην προπονητής του “τριφυλλιού”, τόνισε στη Real News, ότι το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι αυτό που θα κρίνει την πρωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς είναι πολύ νωρίς, ενώ υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ισορροπία και δίκαια κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η άποψή μου για την σεζόν είναι πως στην κανονική της διάρκεια η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά ήταν η ποιοτική ομάδα. Με βάθος στον πάγκο της, πολλές λύσεις και έντονη πίεση στον αντίπαλο μπορούσε συνήθως να παίρνει αυτό που ήθελε είτε περισσότερο, είτε λιγότερο εύκολα.

Όμως στον Παναθηναϊκό διακρίνω καλύτερα την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα κι επίθεση που απαιτεί ο πρωταθλητισμός και ίσως αυτό αποδειχθεί στο φινάλε το “κλειδί” για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Και το σημερινό παιχνίδι τους, όπως το πρόσφατο μεταξύ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, προμηνύεται κλειστό και αμφίρροπο, με τις λεπτομέρειες να το κρίνουν.

Δεν πιστεύω πως θα κριθεί σήμερα η πρωτιά, όμως αναμφίβολα ο νικητής ντέρμπι σε πρεμιέρα ειδικά σε Stoiximan Super League Playoffs αποκτά γερό ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα του είναι πολύ χρήσιμο για την συνέχεια».

Exit mobile version