ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Να κάνει αυτό που ξέρει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Νικολογιάννης:  «Να κάνει αυτό που ξέρει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι τελείως διαφορετικά τα φετινά πλει οφ από τα περσινά και αυτό επισήμανε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που θα δούμε πριν από το ντέρμπι. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη, ενώ τώρα είναι άλλα τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ έχασε το αήττητο στην έδρα της την προηγούμενη Κυριακή, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Αν πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, πάει στο +5 από την ΑΕΚ και διατηρεί τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πάει με διαφορετική ψυχολογία στη συνέχεια της διαδικασίας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να διαχειριστεί μία κουβέντα που θα ανοίξει για δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντική η απουσία του Σπόραρ, ο οποίος είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας».

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Παναθηναϊκός; «Δεν πρέπει να πάει όπως ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε τόσο μικρή κατοχή και η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, όχι παθητικό ρόλο», σημείωσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.