ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παραδοχή Κορομηλά για τα φάουλ: «Τι να κάνω; Δε μπορώ να το δώσω από το instant replay»

Ο διαιτητής Κορομηλάς παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι έκανε λάθος στην τελευταία φάση.

Παραδοχή Κορομηλά για τα φάουλ: «Τι να κάνω; Δε μπορώ να το δώσω από το instant replay»

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Μουστάφα Φαλ υπέπεσε σε διπλό φάουλ. Τόσο πάνω στον Ντέρικ Ουίλιαμς, όσο και στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Ουδείς εκ των Κορομηλά, Παπαπέτρου, Κάρδαρη δεν έδωσαν τίποτα παρά μόνο πήγαν στο instant replay για να τσεκάρουν την κατοχή και τον χρόνο. Και εκεί είδαν το έγκλημά τους.

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώτος διαιτητής, Ηλίας Κορομηλάς, παραδέχθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως ο Φαλ έχει κάνει φάουλ, αλλά όταν το είδαν στο instant replay μπορούσαν να το δώσουν.

Αυτή είναι η ελληνική διαιτησία. Αυτοί είναι οι διαιτητές του Λιόλιου. Στην τελευταία επίθεση του ντέρμπι, τρεις διαιτητές δεν κατάφεραν να δουν δύο φάουλ, τον χρόνο που απέμενε και ποιος έβγαλε τη μπάλα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...