ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που αλλοιώνει τα playoffs»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Νικολά Νταμπάνοβιτς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που κάνει λόγο για αλλοίωση των play offs.

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που αλλοιώνει τα playoffs»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Νικολά Νταμπάνοβιτς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που κάνει λόγο για αλλοίωση των play offs.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα, παρά την ομόφωνη απόφαση της Super League για ορισμό διαιτητών κατηγορίας Elite στους αγώνες μεταξύ των Big 4, όχι μόνο προκαλεί αλλά αλλοιώνει ήδη από την 1η αγωνιστική τη διαδικασία των playoffs.

Πέραν της γενικότερης εύνοιάς του προς την ΑΕΚ, χαρακτηριστικότερες φάσεις είναι οι εξής: Στο 32’ σε φάουλ του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ, ναι μεν καταλογίζεται η παράβαση, όμως δεν δίνεται η 2η κίτρινη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 35’ χέρι του Χατζησαφί στην περιοχή δεν δίνεται πέναλτι και δεν καλείται ο διαιτητής καν από το VAR. Στο 43’ σε χέρι του Άμραμπατ σε προσπάθεια να κόψει βολέ του Μπρινιόλι, καταλογίζεται η παράβαση, δεν δίνεται πάλι η 2η κίτρινη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.