ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Αρχηγού παρόντος…

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της ΑΕΚ και έδειξε γιατί είναι αρχηγός στο «τριφύλλι». To Panathinaikos24.gr αναλύει...

Αρχηγού παρόντος...

Ο Παναθηναϊκός έφυγε όρθιος από την έδρα της ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια, πήρε «χρυσό» βαθμό και παρά τις παλινωδίες του Νικολά Νταμπάνοβιτς με τα ανεκδιήγητα σφυρίγματα, μάτωσε αλλά δεν έχασε. Για να φύγει από το γήπεδο της Ένωσης το «τριφύλλι» με το 0-0, είχε σε καλή ημέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές του, ωστόσο ο αρχηγός του, Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο κορυφαίος και με διαφορά.

Ο «Κούρμπε» ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε πολλές μάχες στο χώρο τις μεσαίας γραμμής, είχε σωστές τοποθετήσεις και αντίληψη του χώρου, ενώ βοήθησε πάρα πολύ, ώστε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και να δώσει εξτρά boost στην ομάδα του, όταν και όπου τον χρειάστηκε.

Ο 30χρονος αμυντικός-μέσος είναι αλήθεια πως άκουσε πολλά μετά την ανόητη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε και καταδίκασε τον Παναθηναϊκό σε ήττα στο ματς της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα, αλλά από εκείνη την αναμέτρηση και έπειτα, δείχνει έναν άλλο εαυτό. Πολύτιμο, σε ότι έχει να κάνει με τις προσπάθειες που κάνει όλη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, για να πάρει το πρωτάθλημα.

Είτε με γκολ (όπως στο ματς με το Βόλο στο «Απ. Νικολαΐδης») είτε με ασίστ στον Μαντσίνι (όπως στο ματς με τον Παναιτωλικό) αλλά πολύ περισσότερο με τη συγκλονιστική του παρουσία στο ντέρμπι του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο «Κούρμπε», δείχνει σε όλους γιατί είναι αρχηγός σε αυτόν τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ματς που να μην δώσει τα πάντα, να μην κάνει πολλά χιλιόμετρα, ενώ με την προσωπικότητά του, είναι εκεί για να προστατεύσει τους συμπαίκτες του, αλλά και όλο το κλαμπ.

Για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός τον ερχόμενο Μάϊο να στεφθεί πρωταθλητής θα πρέπει να αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές που θα συμπαρασύρουν την ομάδα είτε με τέρματα, είτε με τη συνολική τους εικόνα και η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο χθεσινό ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, δείχνει τον τρόπο αλλά και τον δρόμο που πρέπει να παίζουν οι «πράσινοι» σε όλο τον μίνι «μαραθώνιο» των φετινών πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.