ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Με 50-50 διαιτησία ο Παναθηναϊκός κέρδιζε και θα είχε τον πρώτο λόγο για πρωτάθλημα»

Στο μέταλλο που έβγαλε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας ότι ο Νταμπάνοβοιτς του στέρησε τη δυνατότητα να είναι σήμερα φαβορί για τον τίτλο!

Νικολογιάννης: «Με 50-50 διαιτησία ο Παναθηναϊκός κέρδιζε και θα είχε τον πρώτο λόγο για πρωτάθλημα»

Εικόνα ομάδας που έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει τον τίτλο έδειξε ο Παναθηναϊκός χθες στην «OPAP Arena», αλλά έπεσε πάνω στον διαιτητή Νταμπάνοβιτς, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός χθες στάθηκε όρθιος σε ένα παιχνίδι που αντιμετώπισε μια διαιτησία η οποία δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Με 50-50 θα είχε πάρει τη νίκη και σήμερα θα λέγαμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς τον σταμάτησε. Τακτικά ήταν απόλυτα πειθαρχημένος. Είχε άψογη συμπεριφορά αμυντικά, μπορεί να έχουν κάνει όλοι το καλύτερο τους παιχνίδι.

Γενικά από αυτή την μάχη ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος, όχι από το αποτέλεσμα από όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που κοιτάει τώρα είναι το ματς με τον Βόλο. Θα κοιτάξει να το κερδίσει για να πάει σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, με Άρη και Ολυμπιακό, με στόχο να παραμείνει πρώτος μετά το Πάσχα και αν μπορεί, αν αυξήσει και λίγο την διαφορά. Έδειξε εικόνα ομάδας με άντερα, που έχει το μέταλλο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Ιωαννίδη, σημειώνοντας με νόημα: «Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Ιωαννίδη, που έχει κάνει όχι μια αλλά πολλές ενέσεις για να παίξει. Αυτό δείχνει την θέληση όλων για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν άλλος στη θέση του θα έπαιζε. Με την νοοτροπία που βγάζει, δείχνει και για ποιον λόγο τον επιλέγει ο προπονητής του για βασικό».

Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα φετινά playoffs με τον Στιβ Μπένετ, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αν είναι να φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές δεν υπάρχει λόγος να τους φέρνουν κι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει και ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...