ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ντου» Μαρινάκη-Καραπαπά στην ΕΠΟ ψάχνοντας τον Μπαλτάκο!

Νέες ομορφιές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά.

«Ντου» Μαρινάκη-Καραπαπά στην ΕΠΟ ψάχνοντας τον Μπαλτάκο!

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, ο Κώστας Καραπαπάς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαν αιφνιδιαστικά στην ΕΠΟ, προκειμένου να βρουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν βρισκόταν εκεί, αμφότεροι ωστόσο μπήκαν στο γραφείο του και τον περίμεναν, όπου έφτασε μετά από περίπου μισή ώρα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες ωρυόταν και έβριζε όταν έφτασε στο Πάρκο Γουδή.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 227.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.