ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Η ΑΕΚ είχε καλύτερο παίκτη τον Νταμπάνοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει άντερα και είναι στην κορυφή

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα χθεσινά διαιτητικά όργια που μας παραπέμπουν σε εποχές παράγκας και δεν έχουν προηγούμενο από τότε που μπήκε το VAR στην ζωή μας.

Η ΑΕΚ είχε καλύτερο παίκτη τον Νταμπάνοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει άντερα και είναι στην κορυφή

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Να πηγαίνει στην μάχη, να παίζει με άνισους όρους μέσα στην ΟΠΑΠ Αρένα και να φεύγει όρθιος και πρώτος στην βαθμολογία. Με καλύτερο παίκτη τον Νταμπάνοβιτς, που όλα τα έκανε, αλλά γκολ δεν κατάφερε να βάλει η ΑΕΚ φάνηκε και χθες, όπως και στον πρώτο γύρο, όσο και στον δεύτερο γύρο, ότι ο Παναθηναϊκός σε τρία ματς με την ΑΕΚ ήταν καλύτερος.

Το 0-0 ήρθε διότι ο Νταμπάνοβιτς ήρθε σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο να χάσει ο Παναθηναϊκός. Έκανε την μισή δουλειά, όμως, το έφερε ισοπαλία, δεν πήρε άριστα στο έργο του. Διότι όποιος πιστεύει, ότι ο Νταμπάνοβιτς είναι απλά ένας κακός διαιτητής και τα έκανε αυτά είναι βαθιά νυχτωμένος. Ηρθε με σκοπό και μας θύμισε διαιτησίες τύπου Ευθυμιάδη, Καλόπουλου, από τις αηδιαστικές εποχές παράγκας. Τότε που σε έσφαζαν και στο τέλος σου έλεγαν, ότι ευνοήθηκες κιόλας. Ποιος τα έκανε αυτά ο Ολυμπιακός;

Ποιος τα κάνει αυτά από χθες; Η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ γίνεται Ολυμπιακός και αναφέρομαι στην ΠΑΕ, διότι πολύς κόσμος της ΑΕΚ ξέρει ότι χθες είχαν την εύνοια της διαιτησίας και το λέει προς τιμήν του. Μπράβο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, που κατά τα άλλα θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, αλλά γίνεται Ολυμπιακός. Όσον αφορά τον Νταμπάνοβιτς τον ….βολεϊμπολίστα και καρατέκα Αμπραμπατ αρνήθηκε να τον βγάλει παρά το ότι ο παίκτης της ΑΕΚ το ζητούσε επιτακτικά ειδικά στην φάση του 42 όταν με το χέρι κόβει την πορεία της μπάλας από τον Μπρινιόλι. Δεν τον απέβαλε ο Νταμπάνοβιτς και τον άλλαξε ο Αλμέιδα, διότι σου λέει πόσες κάρτες θα του χαρίσει; Στο 32 άλλο χέρι του Χατζησαφί μέσα στην περιοχή, παίζετε ο διαιτητής. Καμία επαφή δεν υπάρχει με τον Κουρμπέλη, όπως λέει η προπαγάνδα του Ολυμπ… ουπς τους μπέρδεψα της ΑΕΚ. Αρα με έναν διαιτητή, που θα έπαιζε 50-50 ο Παναθηναϊκός θα είχε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και θα έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Το πιθανό 0-1 θα τελείωνε το ματς και με 10 παίκτες, αντί για αυτό ο Νταμπάνοβιτς κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να σπρώχνει με ανάποδα φάουλ, ανάποδα αράουτ, ανάποδα κόρνερ και κερασάκι στην τούρτα το πέναλτι-μαϊμού, όπου ο Παλάσιος έχει βρει την μπάλα και στη συνέχεια ο Αραούχο βρίσκει μπάλα και το πόδι του Παλάσιος. Εκεί ….περιέργως επενέβη το var και το πέναλτι που έδωσε το πήρε πίσω.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην νίκησε, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκε εναντίον 12 και με διαιτησία εποχής παράγκας δίνει μεγάλη αξία στην ισοπαλία, τον κράτησε στην κορυφή και οι παίκτες του έδειξαν ότι έχουν άντερα. Προχωράμε και πάμε στο επόμενο μετά την διακοπή με στόχο στο τέλος να το σηκώσουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.