ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: “Δικαίως φωνάζει ο Παναθηναϊκός”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο Παναθηναϊκός- ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι φωνές του "τριφυλλιού" είναι δικαιολογημένες.

Ντέμης:

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο Παναθηναϊκός- ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι φωνές του “τριφυλλιού” είναι δικαιολογημένες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή Monday FC της Nova, τονίζοντας ότι ο Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί και στις δυο περιπτώσεις (φάουλ και χέρι), πρόσθεσε ότι δικαίως φωνάζει ο Παναθηναϊκός, ενώ υποστήριξε ότι, κατά την άποψή του, δεν είναι πέναλτι ούτε το χέρι του Χατζισαφί επειδή η μπάλα πάει από συμπαίκτη του (!), ούτε η φάση με Αραούχο – Παλάσιος.

«Δικαίως ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα. Τα περισσότερα λάθη ήταν εις βάρος του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Ντέμης στο σχόλιο του για το ντέρμπι και τη διαιτησία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με το τριφύλλι, ο Νικολαΐδης υποστήριξε: «Είδα για ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύει την ΑΕΚ. Είδαμε Παναθηναϊκό σε καλύτερη βερσιόν. Πίεσε, ήταν πιο θαραλλέος στην επίθεση, έπαιξε πιο επιθετική άμυνα. Όλο το μυστικό του Παναθηναϊκού ήταν να παίξει με 3 χαφ με Τσέριν, Κουρμπέλη και Πέρεθ. Κατάφερε να πιέσει και να βγει μπροστά. Καλύτερος ο ΠΑΟ από το 1-0».

«Η διαιτησία ήταν κατώτερη στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ. Αν ήταν Έλληνας ο διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. Ο ξένος που θα έρθει, θα πρέπει να είναι καλύτερος από τους Έλληνες. Αν φέρουμε έναν ξένο διαιτητή, τον φέρνουμε σωστά για να φύγει η καχυποψία, αλλά πρέπει να είναι καλύτερος», υπογράμμισε.

«Μπορεί οι λάθος αποφάσεις του Νταμπάνοβιτς να ήταν περισσότερες από τις σωστές».

«Δεν υπάρχει κανονισμός πεντακάθαρος. Έχει να κάνει και με την ερμηνεία. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο πέντε φορές και να μη φάει κάρτα; Δεν είναι έτσι! Θα μπορούσε να τιμωρηθεί και για αντιαθλητική συμπεριφορά, ενώ του χαρίζεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο τάκλιν. Δεν έχει καμία σημασία, που βρίσκει την μπάλα. Γενικά η διαιτησία ήταν πολύ κακή και έχει δικαίως παράπονα ο Παναθηναϊκός, αφού τα περισσότερα λάθη ήταν εις βάρος του. Εγώ, πάντως, θα ήθελα να δω μετά το ματς μια κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για καλύτερους διαιτητές. Είναι πολύ υπερβολικό αυτό του Άμραμπατ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην τον απέβαλε».

«Δεν ξέρω αν είναι φάουλ του Κουρμπέλη ή όχι, επηρεάζει τον Χατζισαφί και η μπάλα έρχεται από συμπαίκτη του και πάει άουτ. Όπως και να έχει, δικαίως φωνάζει ο Παναθηναϊκός, το ξεκαθαρίζω αυτό, γιατί μπάλα βλέπουμε».

«Κάθισα και διάβασα τον κανονισμό. Ο κανονισμός, λοιπόν, προτρέπει τον διαιτητή να πάει στο VAR όταν μία φάση κρίνει αποτέλεσμα και συμβαίνει στα καθυστερήσεις. Δεν ξέρω τι χάνουμε εκεί. Και φυσικά και να το έβλεπε, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για την ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.