Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αυτοθυσία του Ιωαννίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε 6 ενέσεις στο πόδι, προκειμένου να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στην «Opap Arena».

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση αυταπάρνησης προέβη ο Φώτης Ιωαννίδης προκειμένου να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού από χτυπήματα που είχε δεχθεί στο πόδι στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ατρόμητο πονούσε. Και δεν ήταν μόνο ο πόνος το θέμα, αλλά και το γεγονός ότι μια μέρα πριν από το παιχνίδι δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του. Με λίγα λόγια ήταν νοκ άουτ. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στο ξενοδοχείο δεν μπορούσε να πατήσει καλά καλά το πόδι του και τελικά για να καταφέρει να αγωνιστεί έκανε 6 (!) ενέσεις στο σημείο πίσω από την γάμπα που ένιωθε τον πολύ έντονο πόνο.

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να μην φάνηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα, ωστόσο ο Φώτης Ιωαννίδης έσφιξε αρκετά τα δόντια για να παίξει σε αυτό το ματς.

Η κίνηση αυτή του Ιωαννίδη δείχνει πολλά για το mentality που έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτή την ομάδα. Έχει δημιουργήσει παίκτες –  μαχητές στον αγωνιστικό χώρο που ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα δίνουν και την ψυχή τους. 

Exit mobile version