ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είναι πολλά τα χρήματα για elite διαιτητές – Τα ποσά με τα οποία αμείβονται

H ζήτηση για τους elite διαιτητές στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι τεράστια, ωστόσο το κασέ τους απέχει πολύ από τα χρήματα που τους προσφέρει η ΕΠΟ.

Είναι πολλά τα χρήματα για elite διαιτητές - Τα ποσά με τα οποία αμείβονται

H ζήτηση για τους elite διαιτητές στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι τεράστια, ωστόσο το κασέ τους απέχει πολύ από τα χρήματα που τους προσφέρει η ΕΠΟ.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με το «καλημέρα» στα playoffs της Stoiximan Super League, αφού οι διαιτητικές αποφάσεις στις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής προκάλεσαν την «έκρηξη» σχεδόν όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Κυριότερη εκείνη του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τις επιλογές της ΚΕΔ και να ζητήσει την έλευση elite ρέφερι.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...