ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλοι μια γροθιά για τη μεγάλη μάχη του τίτλου!

Το ένα από τα 10 βήματα έγιναν. Ακολουθεί μια μεγάλη μάχη στα πλέι οφ και ομάδα και κόσμος είναι μια γροθιά για τη συνέχεια κόντρα σε διαιτησίες, παραλογισμό και τοξικότητα.

Όλοι μια γροθιά για τη μεγάλη μάχη του τίτλου!

Το ένα από τα 10 βήματα έγιναν. Ακολουθεί μια μεγάλη μάχη στα πλέι οφ και ομάδα και κόσμος είναι μια γροθιά για τη συνέχεια κόντρα σε διαιτησίες, παραλογισμό και τοξικότητα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, βρήκε απέναντί του μια εχθρική διαιτησία που θύμισε άλλες εποχές, αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και διατηρήθηκε στην κορυφή. Οι «πράσινοι» έβγαλαν χαρακτήρα και μέταλλο και παρά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον ανεκδιήγητο Νταμπάνοβιτς, παρά τα προβλήματα στην επίθεση (εκτός ο Σπόραρ, έπαιζε με ενέσεις ο Ιωαννίδης), το «τριφύλλι» στάθηκε όρθιο σε μια «καυτή» έδρα και κοιτάζει τη συνέχεια.

Μετά τη διακοπή ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα κοιτάξουν από αύριο ΜΟΝΟ αυτό το ματς με στόχο την επιστροφή στις νίκες και το ξεκίνημα ενός νέου σερί με κατακτήσεις τριών πόντων. Η νίκη είναι υπεραπαραίτητη και πάνω σε αυτό το σκεπτικό θα κινηθούν άπαντες στην ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος θα επιστρέψει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα γεμίσει τη Λεωφόρο και θα αποτελέσει ξανά μια από τις μεγάλες δυνάμεις της ομάδας για φέτος. Με στήριξη, φωνή και μαζικό «παρών» θα τη βοηθήσει να φτάσει σε μια ακόμη νίκη.

Κόντρα σε διαιτησίες, παραλογισμούς, ερμηνείες κανονισμών και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την τοξικότητα στα ύψη, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τη δουλειά του, κοιτάζει το ποδόσφαιρο και συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ολοι μαζί πρέπει να είναι μια γροθιά και σε κάθε ματς – τελικό να δώσουν τη μάχη για τον μεγάλο στόχο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.