ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πέμπτη η Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο ξιφασκίας

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου κατέκτησε την Πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στο Βέλγιο.

Παναθηναϊκός: Πέμπτη η Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο ξιφασκίας

Μια ακόμα σπουδαία παρουσία σε διεθνές επίπεδο για την ξιφομάχο του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου που κατέκτησε την Πέμπτη θέση σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στον Σαντ Νίκλας στο Βέλγιο η «πράσινη» πρωταθλήτρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση και στον πρώτο της αγώνα στη φάση των 64 νίκησε την ουκρανή Αλίνα Κόμαστσιουκ με 15-10.

Στη φάση των 32 επικράτησε της Ενχε Τζεόν (Νότια Κορέα) με 15-11 και στη φάση των 8 επικράτησε με το ίδιο σκορ της Γερμανίδας Λούκα Ζουκς.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προσπάθεια της για πρόκριση στα ημιτελικά λύγισε στις λεπτομέρειες από την Ισπανίδα Σάρα Μπάλζερ με 15-11 που ήταν αυτή τελικά που κατέκτησε και το Παγκόσμιο κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...