ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος στα αφηγήματα της ΑΕΚ για φάουλ Σένκεφελντ – Παλάσιος: Οι ξεκάθαρες εικόνες και τα βίντεο (pics + vid)

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Τέλος στα αφηγήματα της ΑΕΚ για φάουλ Σένκεφελντ – Παλάσιος: Οι ξεκάθαρες εικόνες και τα βίντεο (pics + vid)

Για τις περιπτώσεις αποβολής Άμραμπατ και φυσικά για το χέρι του Χατζισαφί εντός περιοχής, αναφερθήκαμε εκτενώς σε προηγούμενα κείμενα. Τώρα, σειρά έχει το νέο αφήγημα σχετικά με φάουλ του Σένκεφελντ στον Αραούχο, αλλά και πέναλτι του Παλάσιος στον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ.

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και καταρρίπτει όλα τα αφηγήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στη φάση του Σένκεφελντ με τον Αραούχο, σωστά δόθηκε φάουλ υπέρ του Ολλανδού. Οι δυο τους σηκώνουν ψηλά τα πόδια και ο Ολλανδός προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα προτού υπάρξει σύγκρουση. Σημείωση: Για αυτή τη φάση η ΑΕΚ ζητάει ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σένκεφελντ!

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εικόνα

Το βίντεο

Προχωράμε, στην τελευταία φάση, στην οποία η ΑΕΚ ξεσήκωσε τον κόσμο για πέναλτι. Θυμίζουμε ότι ο ανεκδιήγητος Νταμπάνοβιτς, αρχικά, έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά έπειτα από συμβουλή του βοηθού έδωσε επιθετικό φάουλ και δεν… τίναξε ακόμη περισσότερο το ντέρμπι στον αέρα! Αρχικά, υπάρχει επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι στον Κώτσιρα.

Στη συνέχεια, στη διεκδίκηση του Αραούχο με τον Παλάσιος, ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού «τσιμπάει» την μπάλα και μαζεύει το πόδι του. Ο Αραούχο σουτάρει και με τη φόρα που έχει το πόδι του χτυπάει τον «Τούκου». Τα πάντα φαίνονται και στην παρακάτω εικόνα και στο βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ