Μπάσκετ

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευτούν πολύ να την ακουμπήσουν»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός σχολίασε την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ενώ επισήμανε πως όσες ενέργειες γίνονται θα είναι για να παρουσιαστεί το «τριφύλλι» δυνατό την επόμενη σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την Τρίτη (21/3) ανακοίνωση και ανέφερε τα πάντα γύρω από τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και την επανεκλογή του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ωστόσο άφησε αιχμές για πεπραγμένα που συνέβησαν από την αρχή της σεζόν.

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός και αποσαφήνισε όσα ανέφεραν οι «πράσινοι» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις κινήσεις που γίνονται ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί δυνατό την επόμενη σεζόν.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, εγκωμίασε τη δουλειά που κάνει ο Χρήστος Σερέλης από τη στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας και τόνισε πως πλέον ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα «χαρτιά» του για τις ενέργειες που γίνονται για τον νέο προπονητή.

Exit mobile version