ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση – Αποφόρτιση για Σένκεφελντ και Κώτσιρα

Μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις οι πράσινοι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση - Αποφόρτιση για Σένκεφελντ και Κώτσιρα

Η… μισή ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» με κύρια αιτία τις εθνικές ομάδες. Απουσίασαν, και θα απουσιάζουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς. Αποφόρτιση έκαναν οι Σένκεφελντ, Κώτσιρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.