ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κατσουράνης προέβλεψε στο live «θα δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ»! (vid)

O τρόπος που... σφύριζε ο Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός είχε οδηγήσει τον Κώστα Κατσουράνη στην πρόβλεψη ότι η Ένωση θα πάρει πέναλτι.

Ο Κατσουράνης προέβλεψε στο live «θα δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ»! (vid)

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει δίκαια για την αναμέτρηση της Κυριακής, καθώς όλοι είδαν πως ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς του στέρησε τη δυνατότητα να φύγει με το τρίποντο.

Η εκπομπή «Betarades» ήταν live κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της αναμέτρησης της ΑΕΚ με του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena».

Έτσι λοιπόν ήταν στον… αέρα όταν αρχικά δόθηκε πέναλτι στο 105ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε στον Θοδωρή Ρίγανη που παρουσιάζει μαζί με τον Αριστοτέλη Σαββίδη την εκπομπή: «Θυμάσαι τι σου είπα πριν από δύο λεπτά έτσι. Ότι θα πάρει πέναλτι η ΑΕΚ».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους άλλους δύο για ποιον λόγο το πίστεψε αυτό τονίζοντας ότι ήταν θέμα… διαίσθησης. Φυσικά, πήρε και θέση για την φάση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι.

Δείτε το βίντεο στο 5:34:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.