ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έχασε τον εαυτό του και ηττήθηκε κατά κράτος στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στον ΠΑΟΚ και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο ημιτελικό των Playoffs της Volley League ανδρών.

Έχασε τον εαυτό του και ηττήθηκε κατά κράτος στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός, που γνώρισε εύκολα την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και πλέον αναζητά νίκη το Σάββατο (25/3) στον Άγιο Θωμά, για να ισοφαρίσει τη σειρά των ημιτελικών της Volley League. Αγνώριστοι οι “πράσινοι” που έχασαν τον έλεγχο από το πρώτο σετ και δεν κατάφεραν να καλύψουν την απουσία του Γίρι Κόβαρ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και πιθανώς θα απουσιάσει και από τον δεύτερο ημιτελικό.

Το ματς:

O Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ προσπάθησε να καλύψει την απουσία του Κόβαρ με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να παίρνει πράγματα από τον νεαρό Κωστόπουλο. Το σκορ βρήκε τους “πράσινους” με ένα ελαφρύ προβάδισμα χάρη στην προσήλωση στο μπλοκ με τον Ράνγκελ και τον Ερνάντες να κερδίζουν πόντους. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς, μετατρέποντας το 11-12 σε 19-17 ανακτώντας ψυχολογία, με το σετ να καταλήγει εν τέλει στον ΠΑΟΚ, με 25-20.

Το δεύτερο σετ ήταν ουσιαστικά μια… μικρογραφία του πρώτου με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά και πάλι καλά έχοντας ένα προβάδισμα βραχείας κεφαλής με μεγαλύτερη διαφορά αυτή των δύο πόντων (7-9). Η συγκέντρωση ωστόσο χάθηκε και ο ΠΑΟΚ με ένα τρομερό σερί 10-0 έφερε το σκορ στο 22-13 διαλύοντας με κάθε τρόπο το μπλοκ και τις “πράσινες” ελπίδες για ισοφάριση. Εν τέλει ο “δικέφαλος του βορρά” έκανε το 2-0 μετά το 25-16.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταρρακωμένος ψυχολογικά στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω με το “καλημέρα” με 6-1. Η αντίδραση βγήκε με τον Ερνάντες και τον Ράνγκελ να είναι εκείνοι που δίνουν το σύνθημα της αντεπίθεσης μειώνοντας προσωρινά στους δύο πόντους, όμως η κακή υποδοχή και το ανοργάνωτο μπλοκ συνέχισαν να πληγώνουν την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, η οποία παρόλα αυτά μείωσε ξανά στον πόντο 11-10. Η… κατηφόρα συνεχίστηκε, το σερβίς δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κερδίζει εύκολους πόντους που τον έφεραν στο +6 (20-15). Το παιχνίδι φάνταζε χαμένο και ο Παναθηναϊκός παρότι προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή, γνώρισε τελικά την πρώτη του ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τη φετινή σεζόν. (25-22)

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-22

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...