ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Προέχουν τα playoffs, μετά οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό»

Οι συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό πάνε για… Μάιο.

Νικολογιάννης: «Προέχουν τα playoffs, μετά οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις για τα playoffs είναι όλοι στον Παναθηναϊκό και έτσι οι συζητήσεις για τις επόμενες ανανεώσεις συμβολαίων μπορούν να περιμένουν.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή για όλους στην ομάδα προέχει το πρωτάθλημα και όλη η συγκέντρωση είναι σε αυτό το κομμάτι. Εξελίξεις στις ανανεώσεις θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, τον Μάιο, αφού ολοκληρωθούν και τα playoffs», όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσο για τους πολλούς διεθνείς απόντες, με τελευταίο τον Πούχατς, είπε: «Είναι από τη μια θετικό, γιατί δείχνει πως η ομάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα, αλλά από την άλλη υπάρχει και η αγωνία μην πάθουν κάτι παίζοντας με τις εθνικές τους ομάδες. Λογικά ο Σπόραρ δεν θα παίξει με την Σλοβενία την Πέμπτη στο Καζακστάν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.