ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Aνδρεόπουλος: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας-Πάμε για νίκη στον δεύτερο ημιτελικό»

Aπογοητευμένος από την ήττα αλλά κυρίως από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Aνδρεόπουλος: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας-Πάμε για νίκη στον δεύτερο ημιτελικό»

Την ανάγκη για άμεση αντίδραση ανέδειξε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την ‘ηττα 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” τόνισε ότι δεν παίζουν ρόλο μόνο οι απουσίες (αναφερόμενος σε αυτή του Κόβαρ) ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε όταν ήταν κοντά στο σκορ.

Αναλυτικά:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του Κόβαρ: «Τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, τώρα οι απουσίες… Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ με το σερβίς και από την άλλη κάποιες στιγμές που εμείς μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε ώστε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να κάνουμε μια αντεπίθεση, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε».

Για το τι θα προσπαθήσει να διορθώσει: «Τι να διορθώσουμε; Το Σάββατο έχουμε ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε κυρίως με τον Ερνάντες και τους κεντρικούς: «Δίκιο έχετε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό».

Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε με το σερβίς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας»" />Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε με το σερβίς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.