ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέικον: «Μου λείπουν τα παιδιά μου, έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από τα παρκέ»

Ο Ντουέιν Μπέικον συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε σε live του στο Instagram.

Μπέικον: «Μου λείπουν τα παιδιά μου, έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από τα παρκέ»

Ο Ντουέιν Μπέικον συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε σε live του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον:

«Μου λείπουν τα παιδιά μου, τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ απλά για να βρίσκομαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 ετών και λατρεύω το μπάσκετ, όμως είναι δύσκολο να βρίσκομαι εδώ, έξω από τις ΗΠΑ.

Όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνες και σίγουρα τα χρήματα είναι καλά, διότι στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα απ’ όσα βγάζουν κάποιοι στο NBA, όμως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν λέω ότι θα αποσυρθώ, πραγματικά μου αρέσει εδώ, απλώς είναι δύσκολο να βρίσκομαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο ούτε για εκείνα να πάρουν ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, επειδή δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους.

Δεν κλαίω, είμαι απλώς συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με βοήθησε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Μπορώ να με δω στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, αν συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, όμως τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...