ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με απουσίες η δοκιμασία του «τριφυλλιού» κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε (20:30, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) εντός έδρας ο Παναθηναϊκός για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με απουσίες η δοκιμασία του «τριφυλλιού» κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Λίγες μέρες μετά την ήττα του με 76-74 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Basket League, οι «πράσινοι» ξαναστρέφουν το βλέμμα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, όπου θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το θετικό τους μομέντουμ και να πανηγυρίσουν τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η νίκη με 86-82 κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ενώ είχε προηγηθεί η επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-19 και δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, παιχνίδια τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει ως προετοιμασία ενόψει της μάχης για την κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χρήστος Σερέλης στο σημερινό ματς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ματέους Πονίτκα και Ντουέιν Μπέικον, ενώ πιθανότατα  έτοιμος θα είναι ο Πάρις Λι. Από την άλλη ο «Σάρας» θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία). Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.