ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές»

Ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, έπειτα από το «αιώνιο» ντέρμπι του α΄ γύρου στο «Απ. Νικολαΐδης».

«Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές»

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας είναι οι elite διαιτητές που έρχονται να σφυρίξουν τα ντέρμπι της Stoiximan Super League, ωστόσο με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport» έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιάκομπ Κέλετ που διηύθυνε το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου για τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος, κατήγγειλε στην UEFA πως δέχθηκε απειλές όταν επέστρεψε στη χώρα του.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως για το πρόσφατο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ήταν να έρθει αρχικά ο Ιστβάν Βεντ, αλλά ο Ούγγρος διαιτητής ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης πως δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξει το συγκεκριμένο ματς, με τις ανακοινώσεις να καθυστερούν και από αυτές να προκύπτει ο ορισμό του Μαυροβούνιου, Νικολά Νταμπάνοβιτς.

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η ΚΕΔ είχε συμφωνήσει να έρθει πρωτοκλασάτος διαιτητής από την Πορτογαλία, ο οποίος όμως και αυτός με τη σειρά του αρνήθηκε και κάπως έτσι, επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο.

ΣΧΟΛΙΑ