Επικαιρότητα

Βασίλης Καρράς: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έκανε να χάσει 42 κιλά

Βασίλης Καρράς: Για την κατάσταση υγείας του κουμπάρου του μίλησε ο Νίκος Ζωιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Βασίλης Καρράς: Για την κατάσταση υγείας του κουμπάρου του μίλησε ο Νίκος Ζωιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οπως είπε ο Νίκος Ζωιδάκης, ο τραγουδιστής έχει επανέλθει πλήρως και μάλιστα βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια. Επίσης, ο Νίκος Ζωιδάκης, αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς θα κάνει το καλοκαίρι και περιοδεία.

«Είναι καλά είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις. Και μην ανησυχεί ο κόσμος, σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας, θα μας τρελάνει πάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τρόμαξα να τον γνωρίσω» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε: «42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο».

Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του Χτες ο Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στο Twitter. «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς!! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην ανάρτησή του με τον τραγουδιστή.

Πηγή: instanews.gr

Exit mobile version