ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καπογιάννη: «Δεν αποδεχόμαστε τον όρο του φαβορί, να παλέψουμε σκληρά για τον τίτλο»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε για στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και πριν τον αυριανό ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καπογιάννη: «Δεν αποδεχόμαστε τον όρο του φαβορί, να παλέψουμε σκληρά για τον τίτλο»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους να φτάσουν ως εδώ.

Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτόν τον θεσμό. Δε δεχόμαστε τον όρο του φαβορί στην ομάδα μας. Ολες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε παλέψει πολύ  σκληρά για να φτάσουμε εδώ, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πρέπει να παλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Να το ευχαριστηθούν όσοι θα είναι στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Το μπάσκετ γυναικών είναι το πιο αδικημένο άθλημα και δεν του αξίζει. Χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή και πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.