ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δίκη Άλκη: Σοκάρει η κατάθεση του νεαρού που κατάφερε να διαφύγει – «Άκουγα κραυγές πόνους, ήθελαν να σκοτώσουν» (vid)

Ενα από τα άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του Άλκη Καμπανού περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να γλιτώσει από την επίθεση.

Δίκη Άλκη: Σοκάρει η κατάθεση του νεαρού που κατάφερε να διαφύγει - «Άκουγα κραυγές πόνους, ήθελαν να σκοτώσουν» (vid)

Ενα από τα άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του Άλκη Καμπανού περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να γλιτώσει από την επίθεση.

Ο μάρτυρας που εξετάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου δικάζονται οι 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ, βρισκόταν στην παρέα των πέντε φίλων του Άρη. Πρόκειται για τον δίδυμο αδερφό του 20χρονου που τραυματίστηκε από την επίθεση αλλά κατάφερε να ξεφύγει και περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να γλιτώσει από την επίθεση.

Αναλυτικά εδώ

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.