ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» – Ιδια ονομασία με αυτό του Μπογδάνου

Λίγες μόνο ημέρες ύστερα από την διαγραφή της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρήκε νέα πολιτική στέγη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» - Ιδια ονομασία με αυτό του Μπογδάνου

Λίγες μόνο ημέρες ύστερα από την διαγραφή της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρήκε νέα πολιτική στέγη.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα social media ιδρύει πολιτικό κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ», όπως και το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας». Όπως αναφέρει «Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες, στην πλειοψηφία νέους, πολίτες της “διπλανής πόρτας”, αξιόλογους, άφθαρτους.

Ζουμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική, αγαπάμε την πατρίδα, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που αξίζει στην Πατρίδα μας και στο μέλλον των παιδιών μας».

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 424.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.