ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πέναλτι στο Ιταλία – Αγγλία καταρρίπτει ΔΙΠΛΟ αφήγημα!

Η Αγγλία έκανε το 2-0 με την Ιταλία χάρη σε πέναλτι που πολύ σωστά δόθηκε!

Το πέναλτι στο Ιταλία -  Αγγλία καταρρίπτει ΔΙΠΛΟ αφήγημα!

Η Αγγλία έκανε το 2-0 με την Ιταλία χάρη σε πέναλτι που πολύ σωστά δόθηκε!

Σε σέντρα που γίνεται προς τον Χάρι Κέιν, ο Ντι Λορέντσο βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, κοντά στην τελική γραμμή του άουτ. Ο διαιτητής έπειτα από συμβουλή του VAR, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, δίνει το πέναλτι με το οποίο οι Άγγλοι διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Δώστε μεγάλη προσοχή: Η φάση αυτή καταρρίπτει διπλό αφήγημα. Το πρώτο αφορά τη φάση του Κουρμπέλη με τον Χατζισαφί, όταν η γραμμή της ΑΕΚ τόνιζε ότι σωστά δε δόθηκε πέναλτι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεύτερο αφορά πάλι την ίδια ομάδα, αλλά αυτή τη φορά για τον πρώτο γύρο. Όταν ο Σπόραρ άγγιξε τον Χατζισαφί και η Ένωση φώναζε για επιθετικό φάουλ. Που, φυσικά, δεν υπήρχε. Ο Κέιν αγγίζει με παρόμοιο τρόπο τον παίκτη της Ιταλίας, ο οποίος πήδηξε για να  απομακρύνει. Ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε επιθετικό, από τη στιγμή που δεν ήταν σπρώξιμο, αλλά ένα απλό άγγιγμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...