ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα: Έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγγίξει τον τίτλο

Ο Παναθηναϊκός με νίκες κόντρα σε Βόλο και Άρη θ' αγγίξει τον τίτλο και φυσικά θα προσθέσει άγχος σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα: Έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγγίξει τον τίτλο

Το κλισέ που λατρεύουν οι προπονητές και «μισούν» οι οπαδοί. «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ένα βήμα τη φορά», τονίζουν συνέχεια οι τεχνικοί των ομάδων. Αντίθετα, οι οπαδοί και πολλές φορές και οι δημοσιογράφοι, βγάζουν κομπιουτεράκια και κάνουν υπολογισμούς.

Το κάνουν και στις ομάδες, απλά είναι χρέος τους να κοιτούν κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος μετά το Φάληρο και στην «OPAP Arena». Στον Πειραιά είναι αλήθεια ότι δεν απείλησε αρκετά, άντεξε και πήρε το 0-0. Το ίδιο αποτέλεσμα και στο σπίτι της ΑΕΚ, όπου κινδύνευσε λιγότερο, απείλησε περισσότερο και με κάποιες διαφορετικές διαιτητικές αποφάσεις θα μπορούσε ασφαλώς να πάρει και μία τεράστια νίκη.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.