ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σοβαρές καταγγελίες του Κέλετ για απειλές πρέπει να διερευνηθούν – Ποιοι τραμπουκίζουν διαιτητές;

Απειλές προς το πρόσωπό του κατήγγειλε ο Γιάκομπ Κέλετ, διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Οι σοβαρές καταγγελίες του Κέλετ για απειλές πρέπει να διερευνηθούν – Ποιοι τραμπουκίζουν διαιτητές;

Απειλές προς το πρόσωπό του κατήγγειλε ο Γιάκομπ Κέλετ, διαιτητής του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Ο Κέλετ ήταν ο ρέφερι στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. Μάλιστα, είχε σφυρίξει πολύ σωστά το πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η απόφαση του διαιτητή, σε συνδυασμό με τη συμβουλή του var, ήταν ορθή, αλλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ξεσηκώσει τον κόσμο.

Πέρα από τις έντονες διαμαρτυρίες και το όργιο προπαγάνδας, θυμόμαστε όλοι το τι έκαναν στο γήπεδο οι Βρέντζος, Καραπαπάς, το πως έφυγε προς τη φισούνα ο διαιτητής και φυσικά τις χειρονομίες του πρώην δημοσιογράφου και νυν παράγοντας των ερυθρόλευκων προς τον κόσμο, όταν ο τελευταίος αποχωρούσε.

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κέλετ, σύμφωνα με την εφημερίδα LIVESPORT, έχει προχωρήσει σε καταγγελία για απειλές όταν γύρισε στη χώρα του μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε μια εποχή που το κλίμα από τους τρεις (ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) είναι τεταμένο, που έχει πέσει στο τραπέζι το θέμα των elite διαιτητών, καταλαβαίνει κανείς ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Μήπως, επίσης, κάποιοι απ’ αυτούς που υποτίθεται ότι θέλουν elite, είναι υπεύθυνοι για φόβο διαιτητών και άρνησή τους να έρθουν στην Ελλάδα; Οφείλει η ΕΠΟ να ενημερώσει αναλυτικά για την καταγγελία του ρέφερι στην ΟΥΕΦΑ και να γίνει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα. Έρευνα σοβαρή και όχι… για τα μάτια του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ