ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός για Αταμάν!

Σενάριο για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν!

Παναθηναϊκός για Αταμάν!

Οι πράσινοι αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους και ο Τούρκος βρίσκεται στο κάδρο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague της ιστοσελίδας sdna.gr.

Τη στιγμή που το όνομα του Πάμπλο Λάσο είναι πάντα ψηλά στη λίστα, ενώ ακούγεται και αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, φαίνεται ότι και ο Αταμάν βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο τεχνικός της Εφές αρέσει στην ιδιοκτησία και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πιθανότητες για την επόμενη μέρα στον «εξάστερο».

Τα πάντα για την τεχνική ηγεσία θα ξεκαθαρίσουν και θα οριστικοποιηθούν μετά τους τελικούς της basket league, όταν και θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.