ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Ο Σερέλης μας άλλαξε τη νοοτροπία – Θέλω να παίζω για να δείχνω ποιος είμαι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, στην παρουσία του Χρήστου Σερέλη στον «πράσινο» πάγκο, αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που πλησιάζουν.

Γκριγκόνις: «Ο Σερέλης μας άλλαξε τη νοοτροπία - Θέλω να παίζω για να δείχνω ποιος είμαι»

Ο Λιθουανός άσος τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 27:32 λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, μίλησε στη NOVA μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για όλα.

«Κερδίσαμε μερικά ματς, επουλώσαμε κάποιες πληγές, αλλά όπως είπα είναι διαδικασία, είναι δύσκολο γιατί χάναμε αρκετά ματς. Δύσκολο πνευματικά, είναι δύσκολη η σεζόν. Χρειάζεται υπομονή», υποστήριξε αρχικά ο διεθνής Λιθουανός άσος.

Και πρόσθεσε: «Παίζω, αυτό άλλαξε με μένα! Έχω ρόλο, οι προπονήσεις είναι διαφορετικές και πιο έξυπνες. Όταν παίζεις έχεις και αυτοπεποίθηση, μπορείς να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Όταν δεν παίζεις, ο κόσμος λέει ότι δεν είσαι έτοιμος, ότι δεν μπορείς και άλλα τέτοια. Έχω δείξει ποιος είμαι στην Euroleague, όταν έχω την ευκαιρία, μπορώ να το δείξω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή Χρήστο Σερέλη, για τον οποίο, υπογράμμισε: «Ο κόουτς άλλαξε και έχει διαφορετική νοοτροπία. Υπάρχουν νέες ιδέες, προσπαθούμε να παίζουμε με πλάνο, υπάρχουν ιδέες να εκτελέσουμε. Υπάρχουν και κάποια τακτικά πράγματα, κάποιοι παίκτες έχουν και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το νέο προπονητή. Δεν ανήκει στην ελίτ ο προπονητής μας, αλλά μου αρέσει το πώς ενεργεί».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφέρθηκε στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος: «Υπάρχει χρόνος ακόμα για τα playoffs στο πρωτάθλημα, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απόσταση, πρέπει να επιστρέψουν και οι τραυματίες μας. Εμείς δεν έχουμε πίεση, ο Ολυμπιακός έχει. Είμαστε το αουτσάιντερ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να το κάνουμε πλεονέκτημα. Θα δούμε τι θα γίνει όταν φτάσουμε εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.