ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Tι έκαναν και τι θα… κάνουν με τις εθνικές τους οι «πράσινοι» διεθνείς

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού να έχουν μπει σε παύση εξαιτίας της διακοπής των εθνικών ομάδων, όμως οι παίκτες του "τριφυλλιού" βρίσκονται σε δράση με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Παναθηναϊκός: Tι έκαναν και τι θα... κάνουν με τις εθνικές τους οι «πράσινοι» διεθνείς

Ημέρες εθνικών ομάδων είναι αυτές που διανύουμε με τον Παναθηναϊκό να μην μένει έξω από τον «χορό» και να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς με τη Σλοβενία, Τιμοτέους Πούχατς με την Πολωνία, Χόρντουρ Μάγκνουσον με την Ισλανδία, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ με την Ουγγαρία και Φώτης Ιωαννίδης με την Εθνική Ελλάδας είναι οι επτά που δεν βρίσκονται στο Κορωπί εξαιτίας των υποχρεώσεων τους με το Εθνόσημο.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 23/3 με τη Σλοβενία να αντιμετωπίζει το Καζακστάν και τους Τσέριν Βέρμπιτς να παίρνουν φανέλα βασικών στη νίκη με σκορ 2-1. Ο χαφ του “τριφυλλιού” ήταν εξαιρετικός μοιράζοντας ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έδειξε ότι επανέρχεται στον καλό του εαυτό. Από την άλλη ο Βέρμπιτς αγωνίστηκε για 70 λεπτά έχοντας μέτρια απόδοση, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όσον αφορά τον Σπόραρ, ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Ζένιτσα, ο Μάγκνουσον είχε ένα εφιαλτικό βράδυ με την Ισλανδία να γνωρίζει την ήττα 3-0 από τη Βοσνία. Ο υψηλόσωμος στόπερ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έχοντας κακή παρουσία, με τα γκολ των Βόσνιων να προέρχονται από το πεδίο δράσης του.

Το φιλικό της Ουγγαρίας με την Εσθονία ήταν κακό ποιοτικά, είχε ωστόσο “πράσινο” ενδιαφέρον καθώς με τους Μαγυάρους αγωνίζεται ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Ο δυναμικός χαφ, δεν αγωνίστηκε βασικός, ωστόσο πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Κάλμαρ στο 60ο λεπτό του αγώνα έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Το ενδιαφέρον ωστόσο θα παραμείνει και απόψε (24/3) αμείωτο καθώς η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζει στο Φάρο της Πορτογαλίας το Γιβλαρτάρ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στην αποστολή, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η τελευταία “πράσινη” εκπροσώπηση του διημέρου είναι αυτή του Τιμοτέους Πούχατς. Ο αριστερός μπακ του “τριφυλλιού” κλήθηκε από τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Πολωνίας στην Πράγα κόντρα στην Τσεχία, για τα προκριματικά του Εuro 2024.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.