ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αμαλιάδα: 10χρονος πυροβόλησε την 12χρονη αδερφή του – Έπαιζαν με καραμπίνα και εκπυρσοκρότησε

Στο Καραμανδάνειο μεταφέρθηκε μια 12χρονη από την Αμαλιάδα, η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά από σκάγια καραμπίνας.

Αμαλιάδα: 10χρονος πυροβόλησε την 12χρονη αδερφή του – Έπαιζαν με καραμπίνα και εκπυρσοκρότησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έπαιζε με την καραμπίνα στο σπίτι του παππού τους στην Αμαλιάδα, μαζί με τον 10χρονο αδερφό της, όταν και αυτή εκπυρσοκρότησε.

Το ilialive.gr αναφέρει πως το αγοράκι πήρε την καραμπίνα του παππού του, και «για παιχνίδι» πυροβόλησε προς το μέρος της αδερφής του.

Το γεγονός ότι ο 10χρονος δε μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα, αποσόβησε τα χειρότερα και έτσι τα σκάγια από τον πυροβολισμό βρήκαν το κορίτσι στο πόδι.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...