ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Διαψεύδουμε για Βιλντόσα – Ψάχνουμε παίκτες από το πάνω ράφι»

Τι αναφέρουν οι «πράσινοι» για τον Λούκα Βιλντόσα και η ατάκα για τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο.

Παναθηναϊκός: «Διαψεύδουμε για Βιλντόσα - Ψάχνουμε παίκτες από το πάνω ράφι»

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για το step up τη νέα σεζόν, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες για συμφωνίες παικτών και μεταγραφικές κινήσεις.

Στο «τριφύλλι» προχώρησαν σε άμεση διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Livesport» για τον Αργεντινό γκαρντ, Λούκα Βιλντόσα που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο άφησαν το μήνυμά τους για τους παίκτες που θα κινηθούν να αποκτήσουν με σκοπό η ομάδα να επιστρέψει τη νέα σεζόν ανταγωνιστική τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στην «πράσινη» διάψευση

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλους τους παίκτες από το πάνω ράφι επιπέδου Βιλντόζα». Κι αυτό ασφαλώς δείχνει που ψάχνουν οι «πράσινοι» και τι επιπέδου παίκτες προσεγγίζουν, ώστε να προχωρήσουν σε συζητήσεις και να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν όταν θα δοθούν και τα ηνία στον προπονητή που θα στηριχθεί το πρότζεκτ που θέλουν να δημιουργήσουν για την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα, το ότι έχει κλείσει και έχει υπογράψει κιόλας είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» σε ότι αφορά την στελέχωση του ρόστερ με προπονητή και παίκτες, ενώ την ίδια ώρα παραμένει σε εκκρεμότητα και το θέμα του ΟΑΚΑ, το οποίο και θα κλείσει οριστικά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.