ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (Vid)

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (Vid)

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο.

Ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε ότι παρ’ ότι είναι φίλος του Ολυμπιακού, θαύμαζε πάρα πολύ τον Σαραβάκο, παρόλο που αγωνιζόταν στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

«Είχα τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού. Μέσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπήρχε και μια αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου, που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, χωρίς φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θαύμαζα φοβερά σαν ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπαίνω μια μέρα στο θέατρο και πέφτω πάνω στον Σαραβάκο, με βλέπει και μου λέει “Μεγάλε, συγχαρητήρια» και του λέω “σε εμένα λες συγχαρητήρια;”».

Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου»" />Στούντιο 4»." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE