ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Θα κάνει επιλογές από το πάνω ράφι σε προπονητή και παίκτες το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικές βλέψεις πλέον ως προς την στελέχωσή του με προπονητή και παίκτες αλλά και ότι ο Πονίτκα θα πάρει τη θέση του Γουόλτερς.

Πετρίδης: «Θα κάνει επιλογές από το πάνω ράφι σε προπονητή και παίκτες το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός»

Διατεθειμένος να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί την επόμενη σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είχαμε την διάψευση του Παναθηναϊκού για τον Βιλντόσα. Σίγουρα είναι μια περίπτωση που απασχολεί. Είναι λογικό, χωρίς προπονητή να κλείσεις παίκτη, είναι λίγο οξύμωρο. Ο Αταμάν είναι μέσα στο κάδρο όπως και ο Λάσο βέβαια, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το θέμα του προπονητή ακόμα. Στα γκαρντ είναι στα υπόψη ο Καμπάτσο, ή ο Καλάθης αν αποχωρήσει από την Φενέρ. Ή ο Αντετοκούνμπο στους ψηλούς. Έχει διαφορετικές βλέψεις ο Παναθηναϊκός πλέον, το καλοκαίρι θα ρίξει λεφτά για να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, με επιλογές από το πάνω ράφι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν λίγο πιο δραστήριοι στο κομμάτι των ριμπάουντ θα είχαν και περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου έδειξαν μια καλή εικόνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πετρίδης εκτίμησε ότι, με την κακή εικόνα που δείχνει, ο Γουόλτερς θα βγει από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα για να μπει ο Πονίτκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...