ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σημαντική η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και για την αξία των παικτών»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τα οφέλη του Παναθηναϊκού σε… χρηματιστηριακό επίπεδο από την παρουσία του στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, αλλά και την προσπάθεια να παίξει στη Λεωφόρο.

Νικολογιάννης: «Σημαντική η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και για την αξία των παικτών»

Εκτός από το πρεστίζ, η παρουσία του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την επόμενη χρονιά θα τον ωφελήσει και οικονομικά, μέσω της χρηματιστηριακής ανόδου των ποδοσφαιριστών του, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Και πέρυσι το έκανε, αλλά δεν προχώρησε, με τα πράγματα να είναι διαφορετικά βέβαια. Αν πάρει το πρωτάθλημα θα χρειαστεί μια πρόκριση για να μπει στους ομίλους. Αν μπει στους ομίλους και δείξει κάποια καλά πράγματα, το οποίο θεωρώ δεδομένο με τον Γιοβάνοβιτς γιατί το έχει ξανακάνει με τον ΑΠΟΕΛ, αμέσως ανεβαίνει η χρηματιστηριακή αξία των παικτών. Είναι άλλο να παίζουν και Ευρώπη και άλλο μόνο στο πρωτάθλημα. Για αυτό λέγαμε πέρυσι ότι τα χρήματα για τον Αλεξανδρόπουλο ήταν ικανοποιητικά, δεδομένων των συνθηκών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να δώσει τα παιχνίδια του την Ευρώπη στην Λεωφόρο, που είναι μεγάλη δύναμη, αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο και θα εξαρτηθεί από την διοργάνωση που θα παίξει. Ενώ ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι ο Ιωαννίδης έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, η οποία θα έρθει με τον χρόνο, αφού δουλεύει πολύ και στα τελειώματά του, για αυτό και στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να τον πουλήσουν.

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κατέγραψε τις δυσκολίες της προσαρμογής του Αλεξανδρόπουλου από τους «πράσινους» στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΧΟΛΙΑ