ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γαστρεντερίτιδα ο Πούγγουρας – Έμφαση στις σέντρες και τα τελειώματα

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε σήμερα (24/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς ο Αχιλλέας Πούγγουρας, νοσεί με γαστρεντερίτιδα και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Παναθηναϊκός: Γαστρεντερίτιδα ο Πούγγουρας - Έμφαση στις σέντρες και τα τελειώματα

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τον Αχιλλέα Πούγγουρα να μένει εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Aντίθετα, ο Σβόνιμιρ Σάρλια, ήταν διαθέσιμος βγάζοντας κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με fun game και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς παίκτες.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με fun game και ολοκλήρωσαν με σέντρες και τελειώματα. Απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.