ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο στην ΚΑΕ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 19 Μαρτίου στο ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο στην ΚΑΕ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

Δικάζει τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικός διευθυντής επέβαλλε πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ στην “πράινη” ΚΑΕ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και

ΤΡΕΛΟ σενάριο και ΒΟΜΒΑ με Γιάννη Αντετοκούνμπο!
ΤΡΕΛΟ σενάριο και ΒΟΜΒΑ με Γιάννη Αντετοκούνμπο! 34.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα».

ΣΧΟΛΙΑ