ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις, επεκτάσεις και σχεδιασμός μετά τον μεγάλο στόχο

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πρώτα τη μάχη των πλέι οφ με φόντο τον τίτλο και στη συνέχεια θα προχωρήσει βασικά ζητήματα σχεδιασμού.

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις, επεκτάσεις και σχεδιασμός μετά τον μεγάλο στόχο

Η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο 100%, να ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια που έχει να δώσει για να φτάσει στην πολυπόθητη κούπα του πρωταθλητή και να πανηγυρίσει στο φινάλε. Ολοι ασχολούνται με αυτό και τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε περιπτώσεις ανανεώσεων συμβολαίων, αλλά και επεκτάσεων.

Οι Κουρμπέλης, Σάρλια και Πούγγουρας είναι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα… 2/3.Να διατηρήσει, δηλαδή, τον αρχηγό στο ρόστερ (ήδη οι συζητήσεις έχουν αρχίσει, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο) και έναν εκ των δυο στόπερ.

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επέκταση συνεργασίας με τον Φώτη Ιωαννίδη. Το συμβόλαιο του νεαρού φορ ολοκληρώνεται το 2024 και ο στόχος είναι να ανανεωθεί πρόωρα με τον παίκτη να αυξάνει τις απολαβές του.

Όλα αυτά τα θέματα θα προχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. Τα πλέι οφ προέχουν, η μεγάλη μάχη τώρα φουντώνει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του έχουν την προσοχή τους στραμμένη στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ