ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις, επεκτάσεις και σχεδιασμός μετά τον μεγάλο στόχο

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πρώτα τη μάχη των πλέι οφ με φόντο τον τίτλο και στη συνέχεια θα προχωρήσει βασικά ζητήματα σχεδιασμού.

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις, επεκτάσεις και σχεδιασμός μετά τον μεγάλο στόχο

Η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο 100%, να ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια που έχει να δώσει για να φτάσει στην πολυπόθητη κούπα του πρωταθλητή και να πανηγυρίσει στο φινάλε. Ολοι ασχολούνται με αυτό και τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε περιπτώσεις ανανεώσεων συμβολαίων, αλλά και επεκτάσεων.

Οι Κουρμπέλης, Σάρλια και Πούγγουρας είναι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα… 2/3.Να διατηρήσει, δηλαδή, τον αρχηγό στο ρόστερ (ήδη οι συζητήσεις έχουν αρχίσει, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο) και έναν εκ των δυο στόπερ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επέκταση συνεργασίας με τον Φώτη Ιωαννίδη. Το συμβόλαιο του νεαρού φορ ολοκληρώνεται το 2024 και ο στόχος είναι να ανανεωθεί πρόωρα με τον παίκτη να αυξάνει τις απολαβές του.

Όλα αυτά τα θέματα θα προχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. Τα πλέι οφ προέχουν, η μεγάλη μάχη τώρα φουντώνει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του έχουν την προσοχή τους στραμμένη στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.