ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καρλαύτης: «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη» (vid)

Ο Γιώργος Καρλάυτης είναι παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό.

Καρλαύτης: «Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη» (vid)

Ο Γιώργος Καρλάυτης είναι παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο φετινός πρωταθλητής NFL, Γιώργος Καρλαύτης, με τους Kansas City Chiefs αναφέρθηκε στον κόσμο με τον οποίο εισέβαλε στο χώρο του αθλήματος τονίζοντας ότι άφησε το πόλο που αγαπούσε ο πατέρα του επειδή του τον θύμιζε πολύ.

«Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά τη δεύτερη χρονιά που τα κατάλαβα όλα, είδα ότι μου ταίριαζε» ανέφερε χαρακτηριστικά για την εκκίνησή του στο χώρο του NFL. «Μόλις έμαθα το άθλημα, το λάτρεψα» τόνισε.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε Chiefs – Θύρα 13» ανέφερε η παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Καρλαύτη να…. τρελαίνεται! «Πάντα ήθελα να γίνω σπουδαίος πρωταθλητής. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να στερήσω από ένα μικρό παιδί αυτή τη φωτογραφία», τόνισε.

«Με τα πρώτα μου χρήματα, αγόρασα ένα σπίτι και πήγα και πήρα πράγματα των Chiefs, στα αδέρφια και την κοπέλα μου. Από τα 15 είμαι με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Με υποστηρίζει», τόνισε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.