ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ισοφαρίζει στον Άγιο Θωμά με ψυχή πρωταθλητή

Την νίκη με την οποία θα ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Volley League θα αναζητήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στον Άγιο Θωμά (17:00).

Παναθηναϊκός: Ισοφαρίζει στον Άγιο Θωμά με ψυχή πρωταθλητή

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (17:00 PAO TV) στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού της Volley League ανδρών.

Oι “πράσινοι” μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι στην Πυλαία και την ήττα 3-0 σετ θέλουν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο τους και να φτάσουν στην ισοφάριση της σειράς που θα τους δώσει το δικαίωμα να μπουν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικού του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα αντιμετωπίσει για έβδομη φορά μέσα στη σεζόν τον “δικέφαλο του βορρά” έχοντας στις προηγούμενες πέντε, ρεκόρ πέντε νικών έναντι μιας ήττας.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής των πρωταθλητών, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να μάθει αν ο Γίρι Κόβαρ θα είναι στη διάθεση του, καθώς ο Ιταλός είχε υποστεί διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση πριν το πρώτο ματς και δεν αγωνίστηκε.

O πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Στο πρώτο ματς είχαμε προβλήματα και γενικά δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Καλούμαστε να φέρουμε το ματς στα ίσα και να επανέλθουμε στο δρόμω των επιτυχιών. Ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα που έχουμε ένα θετικό σερί όμως θα πρέπει τώρα να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση στο πρωτάθλημα και μετά να κοιτάξουμε το ματς Κυπέλλου».

Διαιτητές θα είναι οι κύριοι Γεωργιάδης και Βουδούρης.

Ο τρίτος ημιτελικός πρόκειται να διεξαχθεί στην Πυλαία στις 5 Απριλίου καθώς μεσολαβεί και το Final 4 του Κυπέλλου, το διήμερο 31/3 και 1/4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.