ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Την άποψη ότι το γεμάτο ΟΑΚΑ είναι πιθανώς η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη εξέφρασε ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Παρτίζαν, Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Παπαπέτρου: «Η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ που πλέον αγωνίζεται στην Παρτίζαν, μίλησε μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αναδεικνύοντας τη δυναμική που έχει το ΟΑΚΑ όταν είναι γεμάτο αποτελεί την καλύτερη έδρα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του, παίζει φοβερό μπάσκετ, είναι η κορυφαία και πιο φορμαρισμένη ομάδα τώρα στη Euroleague. Δώσαμε το 100%. Παρά τα λάθη μας, πεισμώσαμε παίξαμε γερά και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει να μπούμε στα πλέι οφ.

Προετοιμαστήκαμε σωστά τακτικά για αυτό το ματς. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Γνωρίζαμε τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού. Κρατήσαμε χαμηλά τα καλά του στοιχεία, περιορίσαμε τον Βεζένκοφ που κάνει ασύλληπτη σεζόν. Εχει να κάνει και με την αστοχία του Ολυμπιακού, έχω την αίσθηση ότι γυρίσαμε καλά την μπάλα στο παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα στην Stark Arena: «Ένα παράδειγμα θα σας δώσω: Ήθελα να βρω εισιτήρια για δικούς μου ανθρώπους και δεν μπορούσα να βρω. Είναι φοβερό το συναίσθημα να παίζεις εδώ. Είμαστε κοντά στα πλέι οφ, κάτι που φαινόταν μακριά στην αρχή της σεζόν. Είναι κομβικά τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας που είναι ήδη sold out. Είμαστε στις 8 κορυφαίες ομάδες βάσει και του μπάσκετ που παίζουμε. Μακάρι να βρεθούμε εκεί και μετά όποια ομάδα πέσει μαζί μας θα είναι δύσκολο να μας κερδίσει».

Για τη διαφορά σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Stark Arena: «Στην Ελλάδα καταλαβαίνεις τη γλώσσα. Βέβαια, σήμερα ακούστηκαν και… λίγα ελληνικά. Εδώ είναι κάτι απόλυτα ξεχωριστό, όλο το γήπεδο είναι πάντα στο πόδι. Δεν υπάρχει θέση κενή και κανείς δεν είναι ποτέ ήρεμος. Είναι πρωτόγνωρο, σε όλα τα ματς της Euroleague το γήπεδο είναι γεμάτο. Απίστευτος ο ενθουσιασμός, Και το γεμάτο ΟΑΚΑ είναι ίσως η καλύτερη έδρα στην Eυρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.