ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» να προλάβει το Final 4 o Kόβαρ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, με το μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τη συμμετοχή του Γίρι Κόβαρ να εξακολουθεί να πλανάται.

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» να προλάβει το Final 4 o Kόβαρ

Έτοιμος να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, είναι ο Παναθηναϊκός σήμερα (17:00) στο Άγιο Θωμά.

Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν 3-0 στο πρώτο ματς δείχνοντας κακό πρόσωπο, ωστόσο πέραν της ήττας και της εικόνας προβληματισμό προκάλεσε η απουσία του πολύπειρου Γίρι Κόβαρ.

Ο Ιταλός υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν τον πρώτο τελικό και παρότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε υποτροπή.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η συμμετοχή του και στον αποψινό αγώνα κρίνεται αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο και το ιατρικό τιμ. Ωστόσο η κατάσταση του είναι σαφώς καλύτερη και ο μόνος λόγος να μην αγωνιστεί θα είναι για να προφυλαχθεί.

Ο Κόβαρ σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί, αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final 4 του Κυπέλλου στην Καλαμάτα εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει το τρόπαιο, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Τέντας.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός στέκεται άτυχος με τραυματισμούς πριν από κρίσιμα ματς, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Φερνάντο Ερνάντες πριν τους ημιτελικούς του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο εδώ μιλάμε για μια κομβική απουσία, καθώς ο Κόβαρ, πέραν της εξαιρετικής του παρουσίας επιθετικά, βοηθά την ομάδα και στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά σε υποδοχή αλλά και μπλοκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.