ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλει τον Μπερνάρ η Ατλέτικο Μινέιρο»

Δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο για ενδεχόμενη επιστροφή του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο είδε το φως της δημοσιότητας στη Βραζιλία.

«Θέλει τον Μπερνάρ η Ατλέτικο Μινέιρο»

Φωτιές ανάβει το δημοσίευμα Βραζιλιάνου δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ρικάρντο Αλενκάρ, ο παίκτηςς του Παναθηναϊκού θα ήθελε να εξετάσει την περίπτωση να επιστρέψει στην πατρίδα του με τους ιθύνοντες της Μινέιρο να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους για το καλοκαίρι, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί τουλάχιστον μέσα στο 2023.

Ο Μπερνάρ αποτελεί βασικό πυλώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει πολλά σε αυτόν καθώς έχει αδιαμφισβήτητα βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Μπερνάρ φόρεσε τα πράσινα το καλοκαίρι του 2022 έχοντας έκτοτε καταγράψει συνολικά 26 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.