ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών»

Ο Γιώργος Πετρίδης κατέγραψε τις παθογένειες του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ, την κάκιστη νοοτροπία και την αίσθηση που του βγάζει ο Ντουέιν Μπέικον.

Πετρίδης: «Ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών»

Από το κακό στο… χειρότερο βαδίζει ο Παναθηναϊκός, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Το πιο βασικό είναι η νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε κάπως καλά με την ΑΕΚ, αλλά μετά άρχισε να χάνει το μυαλό του, δίνοντας την μπάλα σε Μπέικον και Γκριγκόνις, περιμένοντας τα πάντα από αυτούς. Επιβεβαιώθηκε και χθες ότι είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών, με τις τρεις σερί ήττες στην Ελλάδα. Σπάει το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχει να πάει σε Ρόδο και Περιστέρι. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την δεύτερη θέση. Πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται, θα υπάρξει αξιολόγηση από τον επόμενο προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπέικον του βγάζει την αίσθηση πως δεν εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι», βλέποντας πως πατάει στο παρκέ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.540 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι στο κομμάτι του προπονητή τηρείται στάσης αναμονής, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε λύση τύπου Λάσο ή Αταμάν και Γιασικεβίτσιους, χωρίς να αποκλείει πάντως και κάποια έκπληξη.

Ερωτηθείς για την αλλαγή μάνατζερ του Παπαγιάννη, μετέφερε την αίσθηση ότι το κλκίμα αναφορικά με την παραμονή του διεθνούς σέντερ στους «πράσινους» έχει αλλάξει προς το θετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...