ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου»

Ως το πιο σημαντικό σταθμό της καριέρας του χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Κίκο Μακέντα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.

Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου»

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα!

Ο Ιταλός στράικερ, μπορεί να αποχώρησε από το “τριφύλλι” το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο με δηλώσεις που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο ενημέρωσης, θέλησε να αναδείξει την επιλογή του να αγωνιστεί με τα πράσινα ως τη σημαντικότερη της καριέρας του βάσει στατιστικών.

Θυμίζουμε ότι ο Μακέντα αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι το 2022, καταγράφοντας συνολικά 116 συμμετοχές όπου σκόραρε 40 φορές και μοίρασε 10 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε και το Κύπελλο της περσινής σεζόν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Τουρκία και την Ανκαραγκιουτσού όπου συνυπήρξε με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη και τον Γκιάς Ζαχίντ, ο Ιταλός μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στη Κύπρο για να αγωνιστεί ως συμπαίκτης του Λούκας Βιγιαφάνες στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι, έχω περάσει από πολλές φάσεις τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ως δανεικός, αλλά μετά ήρθαν τέσσερα πολύ σημαντικά χρόνια στον Παναθηναϊκό όπου τα πήγα πολύ καλά! Ίσως ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου σε αριθμούς και διάρκεια»

«Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ καλή. Βρήκα ρυθμό μετά τον περυσινό τραυματισμό. Οι πρώτοι έξι μήνες στην Τουρκία πήγαν άσχημα για διάφορους λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και στοχεύουμε να φέρουμε τον τίτλο πίσω στην πόλη», επισήμανε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...