Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα highlights του συγκλονιστικού τελικού (Vid)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού μπάσκετ γυναικών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ελευθερία Μοσχάτου.

Κυπελλούχος Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών για τη σεζόν 2022-23 είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε σε τελικό-θρίλερ της Ελευθερίας Μοσχάτου με 66-61!

Οι «πράσινες» για 39 λεπτά έβλεπαν την ομάδα του Μοσχάτου να σουτάρει εξαιρετικά από το τρίποντο (9/22, 40%) και να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο η κορυφαία του «τριφυλλιού» Αρίκα Κάρτερ (19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασιστ) με τρίποντα και φάουλ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα της μετά από 23 χρόνια.

11 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε για τον αγχωμένο Παναθηναϊκός η Έμιλυ Πότερ, ενώ από εννέα πόντους είχαν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου και Κατερίνα Σωτηρίου. 21 πόντους και 8 ασίστ είχε για την Ελευθερία Μοσχάτου η κορυφαία του αγώνα Λίλιαν Καρακασίδου, ενώ 16 πόντους πρόσθεσε η Νεφέλη Στούπα και 13 η Κεόντρια Κάλογουεϊ.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Α.Ο Ελευθερίας Μοσχάτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Exit mobile version